Bejelentés


Zsebe Daniela asztrológus Sose add fel, mindig van megoldás :)


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlök Mindenkit a honlapomon!

Zsebe Daniela asztrológus vagyok. 1978. március 25-én 6:30-kor láttam meg a napvilágot Romániában, Bacau városában. Felnőttként, 19 évesen a szerelem törvényeinek köszönhetően (Isten útjai kifürkészhetetlenek!) Magyarországra kerültem. Sikeresen beilleszkedtem, nagyon megszerettem ezt az országot és az embereket, majd elhatároztam, hogy itt élem le az életemet, mára már magyar állampolgárként.

Mindig is érdekeltek a megmagyarázhatatlan események, vonzódtam az ezoterikához és az okkultizmushoz, ez volt a hobbim. De mindaddig nem gondoltam arra, hogy hivatásszerűen is alkalmazhatnám a tudásomat, amíg nem találkoztam vendégként egy nagyon különös, fantasztikus és mélyen spirituális emberrel...

Ő volt az, aki felfedezte rejtett képességeimet, neki köszönhetem, hogy az Isteni Fényt szavak formájába tudom önteni, és emlékeztetett az életfeladatomra, hogy az Univerzum üzeneteit szeretettel próbáljam közvetíteni mások felé. Később elvégeztem az asztrológia iskolát (Csillagjós, 2003.), ahol diplomás asztrológussá váltam.

Minden pillanatot élvezve próbálok segíteni másoknak, hogy - hozzám hasonlóan - ők is megtalálják saját életük célját. Nekem az a hitem, hogy bármivel is foglalkozhat az ember a lényeg mindig az örök szeretet marad. Én a SZERETET folyamatosan sugárzását tűztem ki célul. A fő feladatom az, hogy magas szinteket ismertetve segítsem a hozzám fordulót a Fény felé emelkedés földi útján!
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Zsebe Daniela asztrológus [ 2010-11-03 15:10 ]

Kedves Érdeklődők!
Skypon keresztül is vállalok tanácsadást. A 06-30/421-3825-ös telefonszámon, vagy e-mailben (zsebe.daniela@freemail.hu) tudunk időpontot egyeztetni. Egy óra tanácsadás 12 000 Ft.
Szeretettel várom jelentkezésüket!
Üdvözlettel,
Zsebe Daniela asztrológusBujdosó Erzsike [ 2010-10-24 18:37 ]

Kedves Daniella !

Szeretnék érdeklódni,mikor beszélhetünk skypen.
EtelkaEtelkaKellner Antal [ 2010-09-05 16:36 ]

Sziasztok! csak jót tudok Danieláról mondani. Nagyon kedves,és türelmes ember! Addig nem végeztünk,míg mnden kérdésemre választ nem kaptam! Nagyon sokat segített,és érti a dolgát. 6 éve járok egy asztrológushoz,és Daniela megerősítette azokat a dolgokat,amit már mástól hallottam,sőt még pontossabban elmagyarázta,és olyan dolgokra is felhívta a figyelmem,amit nemtudtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Daniela köszönöm!!! :)Kira(L)(*) [ 2010-07-30 22:16 ]

Szia Daniela nagyon szeretem nézni a pax tv-n a jóslást aszt szeretem a legjobban amikor te vagy élőben a képernyőnvonáné Bujdosó Erzsébet [ 2010-06-24 21:04 ]

Kedves Daniela


Szeretném tudni mikor lessz skype-pal,melyen keresztül,beszélhetünk.

Üdvözlet : Vonáné ErzsiVonáné Bujdosó Erzsébet [ 2010-06-06 12:53 ]

Kedves Daniel !

A TV ben néztem tegnap este,nagyon tetszett ahogy ,a reményvesztett telefonálóknak ,reménysugarat nyujtott.
Csodálatos ember Ön,öröm halgatni ahogy mindenkinek megpróbál segíteni az akcentusos beszédével.
Szeretném tudni,hogy lehet Önt megtalálni,elérni ?

Üdvözlettel : Vonáné

bujderke@freemai.huEgy ismerős lány [ 2010-05-11 16:10 ]

Daniel, tudása elképesztő. Decemberben voltam nála. Mindent tökéletesen elmondott és eddig minden úgy is alakult. Hálával tartozom neki és csak ajánlani tudom őt mindenkinek. Állandó vendége vagyok. Nyíltan , őszintén beszél. Sok asztrológus 50 perc után "kivágja" az embert, ő ezt nem teszi, az a legfontosabb neki, hogy az ember választ kapjon, tisztán lásson és jelzi, mikor mire figyeljünk. Szívvel-lélekkel segít az embereken és szakmailag nagyon magas fokon van. Minden elismerésem az övé. További sok sikert Daniela!
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!